2.5D microlasersnijden - Laser Technology Janssen

Experience makes it possible

Ga naar de inhoud
Hoogwaardig 2.5 D Microlasersnijden
Het werkproces

Het 2.5D microlasersnijden wordt bij ons met de grootste precisie uitgevoerd. De maximale materiaaldikte die we hierbij hanteren is 2.50 mm. Wat betreft maximale lengte, kunt u het best contact met ons opnemen. Onze machines kennen vele opspanmogelijkheden en daardoor kunnen toegestane lengte en buisdiameter verschillen. De toleranties van het 2.5D microlasersnijden hangen af van de maatvastheid, de materiaalsoort en de dikte van het materiaal.
Het 2.5D microlasersnijden gebeurt met onze 5-assen simultaan gestuurde lasermachine. Met deze machine worden uw producten in een geconditioneerde ruimte (20 graden) geproduceerd.
Daarom kiest u voor 2.5D microlasersnijden bij LTJ

  • Ervaren en deskundig
  • Nauwkeurig (tussen 0.005 en 0.015 mm.)
  • Productie onder optimale omstandigheden
  • FAI

Meer informatie

Wilt u meer informatie over 2.5 D microlasersnijden, vul dan het contactformulier in of vraag direct een offerte aan door op de knop in de banner te klikken.
U kunt ook telefonisch contact opnemen, zie telefoonnummers onder aan deze pagina.

Hoogwaardig 2.5D microlasersnijden

Bent u op zoek naar een expert in het uitvoeren van 2.5D microlasersnijden? LaserTechnology Janssen (LTJ) is u graag van dienst. Wij zijn ervaren en deskundig in microlaserbewerkingen van 2.5D. Vanaf een diameter van 2 mm tot 300 mm tot wanddiktes van 2,5 mm.


ADRES

LTJ Wijchen
Bijsterhuizen 2525
6604 LM Wijchen NL

Webcreation & Hosting by:
Great White Hosting

TELEFOON

+0031 (0) 24 67 57 996

Terug naar de inhoud