microlaser bewerkingen - Laser Technology Janssen

Experience makes it possible

Ga naar de inhoud
Microlaser bewerkingen
Hoogwaardige microlaserbewerkingen

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in microlaserbewerkingen, zit u goed bij LaserTechnology Janssen (LTJ). Wij beschikken over een modern machinepark in een geklimatiseerde productieruimte, waardoor we microlaserbewerkingen met hoge nauwkeurigheid kunnen uitvoeren.

Onze specificaties

LTJ focust zich voornamelijk op microlaserbewerkingen van metaalachtige foliematerialen. Met behulp van onze 5-assen simultaan gestuurde lasermachine kunnen we microlaserbewerkingen uitvoeren tot een maximale materiaaldikte van 3 mm. Dit in 2 ,2.5 en 3D. Al onze microlaserbewerkingen worden uitgevoerd in een geconditioneerde productieruimte van 20 graden. Hierdoor kunnen we u een hoge nauwkeurigheid garanderen (tussen 0.002 en 0.005 mm.) op al uw microlaserbewerkingen.

Waarom kiezen voor LTJ voor al uw microlaserbewerkingen?

  • Grote nauwkeurigheid
  • Geconditioneerde productieruimte
  • Modern machinepark
  • Ruime mogelijkheden
  • Ervaren organisatie

Onze specificaties

LTJ focust zich voornamelijk op microlaserbewerkingen van metaalachtige foliematerialen. Met behulp van onze 5-assen simultaan gestuurde lasermachine kunnen we microlaserbewerkingen uitvoeren tot een maximale materiaaldikte van 3 mm.
Dit in 2 ,2.5 en 3D .Al onze microlaserbewerkingen worden uitgevoerd in een geconditioneerde productieruimte van 20 graden. Hierdoor kunnen we u een hoge nauwkeurigheid garanderen (tussen 0.002 en 0.005 mm.) op al uw microlaserbewerkingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoogwaardige microlaserbewerkingen, vul dan het contactformulier in of vraag direct een offerte aan door op de knop in de banner te klikken.
U kunt ook telefonisch contact opnemen, zie telefoonnummers onder aan deze pagina.
ADRES

LTJ Wijchen
Bijsterhuizen 2525
6604 LM Wijchen NL

Webcreation & Hosting by:
Great White Hosting

TELEFOON

+0031 (0) 24 67 57 996

Terug naar de inhoud